fbpx

Onze Bundels

WEBDESIGN PAKKET

Web Pakket

Één pakket met alle diensten rondom jou website. Niet alleen het design regelen wij, maar ook de teksten en de Google ranking van jou website wordt verzorgd. Ieder bedrijf heeft natuurlijk andere wensen voor hun website en daarbij ook een ander budget. Klik op de knop hieronder om te kijken welk budget bij jou past!

SOCIAL MEDIA PAKKET

Social Media Pakket

Één pakket met alle diensten rondom jouw online platformen website. Wij maken content voor de platformen: Instagram, Facebook en LinkedIn. Ieder bedrijf heeft natuurlijk andere wensen voor het aantal posts dat gemaakt moet worden, op welke platformen het bedrijf zichzelf wilt laten zien en welke extra diensten gedaan moeten worden. Klik op de knop hieronder om te kijken welk budget bij jou past!

STARTUP PAKKET

Startup Pakket

Één pakket met de perfecte start voor jouw bedrijf op het internet, welke startup wilt dan nou niet? Wij maken voor jouw de website en geven je een kleine opzet op een door jouw gekozen social media kanaal. Wel stellen wij 1 voorwaarde op, deze luidt: Jij moet kunnen bewijzen dat jouw bedrijf maximaal 15 maanden geleden is opgericht. Benieuwd welke bundel het best bij jouw past? Klik dan op de knop hieronder!

ALL-IN
PAKKET

All-in Pakket

Één bundel met een combinatie van het webpakket en het social media pakket. Een mooie website en prachtige posts op verschillende mediakanalen, het klinkt als een droom voor vele bedrijven, maar het is toch echt. Kijk hier beneden welke bundel het beste bij jou past!